Referenciák

Az Instant Research dinamikusan fejlődik, most itt a lehetőség, hogy Ön is kipróbálja szolgáltatásainkat!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a „Self-service research”, azaz az „önkiszolgáló kutatás” projekt, amit az Ipsos 2012 novemberében indított. A kezdetek óta már több, mint 1 200 000 interjút készítettünk el az Ipsos ONLINE paneltagok körében, amely panel már több, mint 100 000 fő regisztrált válaszadóval rendelkezik. Az Instant Research szolgáltatást jelenleg több PR és kommunikációs területen tevékenykedő ügyfelünk is használja.

Visszajelzések ügyfeleinktől:

Marcel Bodnár, Key Account Manager, AC&C Public Relations, s.r.o.

"Elégedettséggel tölt el, hogy a cseh piacon megjelent egy meglehetősen gyors, könnyen használható és intuitív eszköz felmérések készítéséhez. Nagy előny, hogy a panel széleskörű és lehetőség van a célcsoport szűrésére is. A jól használható online felület lehetővé teszi, hogy bárhonnan elindítsunk egy felmérést. Elvárható lenne, hogy ez napjaink digitális korszakának sztenderdje legyen."

Michal Pitucha, Research Manager, Marketing & Communication, Sberbank CZ, a.s.

"Már régóta hiányoltam egy felhasználóbarát elektronikus adatfelvételi eszközt. Az Instant Research segítségével vállalatunk gyorsan és hatékonyan tud információkat szerezni piaci környezetéről. Az eszköz elég széles válaszadói bázist használ, így megbízható forrás a kutatások kiértékelése során.“

Milan Kříž, Account Director, Ogilvy PR

"A legfőbb okok közül a gyorsaság és a kutatás megbízhatósága miatt választottuk az Instant Research szolgáltatást."

Biztosíthatjuk róla, hogy ez a módszer valóban egyszerű!